Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

torsdag 14 oktober 2010

Innesäsongen har börjat

Jag flyttar alltid ut på vårkanten och sover sedan i något av mina sommarhus under hela sommarhalvåret. På sommaren vill jag inte vara inne mer än korta stunder. Men nu är det höst och förra veckan blev det så kalla nätter, dessutom har husse kylt ner poolen så där kan man inte värma sig heller… Brrr!

Så jag flyttade in och har sovit inne flera nätter de senaste veckorna nu. Jag har till och med sovit på mattes duntäcke… Ganska skönt måste jag erkänna! Där kan jag ligga en hel förmiddag efter att ha varit ute en kort stund på morgonkvisten.


Jag har även återupptagit min och mattes nattningsprocedur. När jag kommer in på kvällen jamar jag tills matte sätter sig i min favoritfåtölj, så att jag kan hoppa upp i mattes knä. Hon kliar mig och jag spinner tills jag somnar och kan ligga själv i fåtöljen. Senare på natten brukar jag ofta smyga in i till husses säng...

Mjau från Tiger

15 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Låter härligt, jag håller mig också mestadels inne nu...särskilt på nätterna ;D

Mvh
Frida

Anonym sa...

Verkar vara en riktigt mysig ritual!

Trevlig helg!
Kram Eva-Mari

Märta sa...

Smirre har samma procedur,men i husses famn,sen ligger han mycket på blombrädet,batteriet under värmer.
Ha en skön helg med matte o husse!
Kram! Märta

Mor Tuta sa...

Visst är det skönt att kura ihop sej hos husse och matte.Inne är allt skönast att vara nu.
Ha en skön helg
Kram Taggen o Birgit

Lilla Huset sa...

Härlig kommentar av "Systrarna Hjertén". Du har det bra du Tiger! Ha en riktigt skön helg med dina inneboende./Kram Merja

Skogslyckan sa...

Ha en riktigt skön helg du Tiger och hälsa matte!
Kram Pia

Monica sa...

Älskade Tiger, skönt att du "flyttat" in nu när det kylan kommer krypande. Så skönta att kura ihop sig på mattes täcke. Hälsa din matte och önskar er en skön fredag. Varm Kram.

Black Iris sa...

Du har allt ett helt underbart liv du Tiger.

Kram Maidi

Cia40 sa...

Här är oxå lite för kallt för min del,rätt frösen av mig, och håller mig inomhus,utom när det är promenader med matte....:)
För mig finns lite skyddande kläder, vilket är ett måste för mig när vinterkylan sen kommer....pinsamt tycker husse,men jag och matte är helt överens om att människor har mössor på huvudet när det är kallt, även då vi har hår där,och så är det för mig oxå, jag fryyyyser trots allt hår....:):)
KRAMAR till dig och din matte, Stig och matte Cia:)

Maria/Javabönan sa...

Hej Tigern!

Jo nog har vi börjat märka av innesäsongen här med, det blir hårigare och hårigare i kökssoffan för var dag som går. *morrr*

Håller med matte om att ockraguladörra är kanonfint men det kändes helt enkelt inte rätt på vårt hus. Den bruna färgen kommer vi att kunna använda på groventredörren samt på garagedörrarna. De sistnämnda skulle ha sett hemska ut i ockragult, tyvärr.

Min morsa har en katt som ser exakt ut som dig, den heter Pipen och är världens mest bortskämda. Proceduren du nämner låter som något taget ur morsans vardag.

Det är jag som har döpt Pipen för vi hade honom när han var liten och namnet säger verkligen allt om honom. Han pratar och jamlar om han inte får som han vill.

Här i Gammelbo är det soligt och fint, hoppas Tiger och familjen får lite sol på sig också. =)

Kraaaaaaam

sasfoto sa...

Hejsan Tigern. Tassar in och önskar en varm och skön innehelg.
/SA & Tiger

Snäckskalsdalen. sa...

Älskar alla dina fina kattbilder!
Kram

Lisas torp sa...

Jag tror jag ska bli katt i nästa liv! Vilket lyxliv du har TIger! Precis som det ju ska vara för en tiger som du!
Kram
Lisa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vad mysigt du har det Tiger, du väljer precis det som du känner för och säger också till så att du får din nattningsritual. Vi har det ganska bra vi med nu när de tvåbenta äntligen kommit på att det behöver eldas i kaminen varje kväll.

Matte är för tokig. Hon har sytt en ny lampskjol med ett snöre knutet som en rosett på. Ha! Vi som älskar snören, trodde hon att hon skulle få ha lampskjolen ifred;-)

Mjau,
från Lilla fröken och Bebisen
(gnm matte Regina)

Susanne sa...

Så fin du är lilla tiger..Ja i detta väder förstår jag du vill ligga inne o bara mysa..Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19