Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

onsdag 14 maj 2014

Min födelsedag idag!

Idag är det min födelsedag! Jag fyller tonåring... 13 år. Fast 13 kattår motsvarar drygt 70 människoår. Så med ålderns rätt tar jag det ganska lugnt nuförtiden.


Här vid dammen trivs jag bra. Det är mitt lilla paradis. Jag kan dricka vatten i dammen och se mig omkring. Jag kan även spana in våra två guldfiskar och numera även tre silvergrå gräskarpar som flyttade hit för ett par veckor sedan. Men karparna är än så länge så små att de är svåra att fånga på bild.


Rosenbågen har husse verkligen lyckats bra med! Muren är perfekt att sitta på och spana ut över tassemarkernas ängsmarker. Och det är ju en alldeles lagom trappa till mig på kanterna dessutom.


Det går även att spana över ängsmarken här från dammkanten. Om ni vill se bilder på när jag var kattunge och ungkatt kan ni titta HÄR och HÄR. Ni kan även läsa om hur matte och husse hittade mig.


Bergenian vid dammen blommar och snart slår alliumbollarna ut. Uterummet som man ser i bakgrunden har husse målat med grundfärg. Lite längre fram ska husse måla det rött, så att det blir precis som resten av huset. Men då får det sluta regna. Efter solskenet i går eftermiddag regnar det i dag igen...

Mjau från Tiger

13 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Stort Grattis till dig Tiger på din födelsedag. Du verkar ha det trevligt vid dammen, kul med lite fisk att titta på :)
Mjau från tre raggisar

Mon jardin en ik sa...

Grattis Tiger på din födelsedag. Vi vet inte när våra tre föddes,vi vet bara året. Så vi firar dem den dagen vi hittade dem för det är hittekattor alla tre. Lämnat av någon.
Vilket fint ställe du har där vid dammen.
Njut av dagen.
Anje

Solglitter sa...

Stoort GRATTIS Tiger :)!!
Vilka underbara bilder...jag förstår att du kommer få en riktigt bra dag där i ditt lilla paradis och det är du värd!
Klapp och kram ♥♥
~Lollo~

Evas Kvarnaro sa...

Grattis Tiger ! Vi är då nästan lika gamla, jag Eva är 66 år och även en tonåring emellanåt, känner mig både sprallig och lite trött, så man jag haft lite för bråttom vissa dagar blir det segt andra dagar, hi hi blir det med åren. Men du Tiger ser ståtlig ut för dina 70 år, jag tror även att du ibland blir lite busig oxä.
Våran katt Sixten har jag inte sett på några dagar, han är nog ute och friar, fast jag undrar om han kan vara intresserad utan 'kulor', *fniss*
Sixten blir sex år till augusti.

Klapp och gos/ Eva

Polargrevinnan sa...

Jag blev så glad när jag såg din blogg. Du är ståtlig för din ålder,
och ett är säkert - man är inte äldre än man känner sig.
Vad mysigt du har det runt om dig.
Du har kommit till rätt hem.
Ha det bra på födelsedagen.
Hoppas du fått något riktigt gott.
Hälsa matte och husse.
Kram Viola

Huset bakom lindarna sa...

Grattis Tiger! Nu har jag läst berättelsen om hur du kom till din familj! Härlig historia, så du fick bara hux flux följa med i bilen! Du får ha det så fint!
Kram/Finas mammis

Lena sa...

GRATTIS fina Tiger!!!
Hoppas du haft en skön dag och kunnat njuta lite sol.
Så vackert där runt dammen.
Kram Lena

Solstrimmor sa...

Hurra för Tiger! 70 år minsann och en nobel gammal herre nu! Hoppas att du, matte och husse får en strålande sommar i tassemarkerna!

Kramar från Eva-Mari

Charlotta sa...

Hoppas du hade en riktigt fin och skön födelsedag Tiger, med härlig trädgårdsavkoppling.

Sv: Tack för hälsning hos mig. Hängigheten blir nog kvar längre hos mig än hos tulpanerna. Jag mår inte så vidare för min gamla mamma har varit sjuk och hennes dagar kvar är nog inte så många. Men hon är i alla fall bättre igen och mår för tillfället bra. Det är det vi hoppas på, att de dagarna/månaderna som är kvar får vara utan alltför mycket plåga.

Rost och rädisor sa...

Ja du Tiger, du har det bra och Grattis på födelsedagen! Fina domäner du har att hålla koll på, bra utsiktspunkt och säkert många trevliga sovställen i trädgården. Duktig husse har du också.

/Anette

Elna sa...

Fine Tiger, ett stort grattis dagen efter. Vackra Tigerbilder!

Kram och klapp

Vform sa...

Lite sent ... men Albin ville så gärna gratulera på dagen!
OCH så fint ni har det i trädgården! Här står en STOR grävmaskin nu, så i morgon börjar vår "make over" i vår över 30-åriga trädgård ...
'Före' bilder har tagits ... ;)
Ha en fin helg!
KRAM ♥

::fina:: sa...

Förlåt käre Tiger att jag missade din födelsedag! Jag vill önska dig ett STORT grattis i efterskott! Jag hoppas du hade en underbar dag i ditt paradis. Nu ska jag titta på dina fiskar, på dig som kattunge och läsa om du hamnade i din familj! Kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19