Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

måndag 5 april 2010

Kattgräs

Matte trodde att hon var smart, men jag var smartare! Jag såg häromdagen att det fanns en kruka med nytt kattgräs på gång. Plötsligt var krukan borta… Matte hade gömt den för att jag inte skulle ”massakrera” gräset innan det var färdigt. Jag ÄLSKAR nämligen kattgräs! Det färska gräset med vattendroppar på bladen både doftar och smakar himmelskt. Jag kan inte få nog av det utan jag slickar, tuggar och stryker mig mot gräset. Efter den behandlingen blir det inte mycket kvar av gräset.

Därför hade matte, i väntan på att gräset skulle bli lagom ätfärdigt, gömt krukan bakom en stor blomlåda med pelargoner och en fuchsiakruka, i tron att jag inte skulle komma åt gräset. Men det var ju lätt som en plätt… bara att kliva upp i fuchsiakrukan och sträcka sig vigt över den för att komma åt gräset bakom. Jag blev alldeles salig av lycka! Men nu är gräset inte lika fräscht längre...

Mjau från Tiger

2 kommentarer:

Min Skattkammare sa...

En sån luring du är när matte vill ha lite påskfint......;o)
Snart kan du tugga ute, men är du vegetarian?
Fniss.....
Hälsa matte!

Tiger sa...

Nja, det var faktiskt mitt gräs, men det var inte riktigt färdigväxt än. Jag brukar få en kruka med gräs lite då och då på vintern. Det är bra för magen eftersom jag får hårbollar i magen när jag tvättar min långa päls.
Kul att du läser min blogg!

Mjau från Tiger och matte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19