Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

tisdag 20 juli 2010

Bushumör

Jag är så förtjust när husse eller matte håller mig sällskap i trädgården. Jag springer efter dem hela tiden, leker kurragömma, jamar, slänger mig på rygg och vill ha mycket uppmärksamhet. Matte skulle behöva flera händer så att hon kan gosa med mig HELA tiden!


Matte klappade mig på magen när jag ålade på rygg i gräset, och då passade jag på att norpa mattes trädgårdshandske. Jättekul! Vi uppfann en ny lek - ”kasta trädgårdshandske” - matte kastade och jag fångade, vad annars...?

Mjau från Tiger

9 kommentarer:

Lilla Huset sa...

Så gosig så!/Kramen

Monica sa...

Bravo Tiger, kör liiiite extra med matte i värmen. Det är klart att hon ska klia dig på magen heeeela dagen. Varför ska hon ha trädgårdshandskar på sig? Inte arbetar hon väl i rabatterna?
Förstår att du blir på bushumör när dagarna är såååå sköna. Heja, heja gör jag på dig Tiger!
Sommarkramar till dig & matte.

Systrarna Hjertén sa...

Ha, ha!

Jag bodde ihop med en katt när jag pluggade för många år sedan, den var rätt glad i mig eftersom jag ofta satt hemma och pluggade på dagarna, då ville han att jag skulle stå i hallen och kasta ett par hop rullade strumpor tvärs hela huset in i vardagsrummet och hunden...oj, jag menar katten kom dundrande tillbaka!!

Mvh
Frida

Mor Tuta sa...

Visst är det skönt att bli kliad på magen, det tycker jag också. Det stämmer att bonnfrua och min matte "hör ihop".
Ha det så skönt i sommarkvällen
Mjau Taggen och Birgit

Nordingården sa...

Du är en riktig goding du Tiger! Och en kul katt: ) Mari.

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Tack för vänliga ord i bloggen min.
Vi har gödslat med säckar (!) med kogödsel och lite, lite konstgödsel, säger mannen min. Det är han som fixar den delen!
Tiger är föööör sööööt!
Agneta kram

Bonnfrua sa...

Hej Namne!
Jag såg att du ska få följa med på bärplockning! I vintras följde jag efter matte när hon åkte skidor till skogen där husse höll på att ta ner ved och timmer. Hela eftermiddagen höll jag koll på dem, innan jag fick åka bil hem! Det var läskigt! Jag är ju bonnkatt och vill allt trava på själv i mina marker.
Mjau, ska nog lägga mig under någon buske och invänta kvällningen, får se om jag orkar med någon mus-eller sorkjakt idag...
Mjau från Tigermannen och Bonnfrua

Monica sa...

Tiger, vilken lyckans ost du är som har sååå förståndig matte & husse. Värmepump som ger ACC vid hög värme......vi har faktiskt själva talat om det....vi får se.....Alla säger att de är aå bra!
Njut nu Tiger och ge matte Elisabet en riktigt varm kram från mig.

Fröken Tindra sa...

Du är bra rolig du, Tiger! Störa matte i trädgården så?! ;0) Ni katter är allt bra charmiga. Hälsa matte att jag önskar henne en skön semester!
kram!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19