Tigers efterträdare Felix

Tigers efterträdare Felix

lördag 22 maj 2010

Gillar inte piller

Häromdagen blev jag sur på matte (åtminstone en liten stund). Det var dags för en avmaskningstablett, vilket jag inte gillar. Matte brukar överrumpla mig, så enligt henne brukar det gå ganska bra första dagen, men sedan bli värre dag två och tre. Jag har nämligen lärt mig hur jag ska knipa ihop munnen stenhårt. Matte sticker fingrarna i mungiporna och försöker bända upp munnen, vilket inte är lätt. Jag trycker ihop tänderna allt jag kan. Om hon ändå lyckas stoppa in en tablett i munnen rullar jag runt med tungan och spottar och försöker stänga munnen igen. Dessutom backar jag så mycket jag bara kan… Oftast lyckas jag spotta ut tabletten flera gånger innan matte lyckas få i mig den…

Den här gången var det en mindre tablett än vanligt, så jag blev lite snopen för det var inte så mycket att bråka om egentligen. När sedan matte sa att det var allt blir jag misstänksam, men hon säger att jag inte behöver någon mera tablett. Matte hade frågat på Apoteket och det visade sig att med den här sorten behövs bara en tablett vid ett tillfälle, i stället för den andra sorten där det är en tablett tre dagar i följd. Både matte och jag är lättade… och goa vänner igen!

Mjau från Tiger

3 kommentarer:

Märta sa...

Det hörs bekant,men Smirre brukar få flytande,o det tar han gärna.
Ha en fin kväll med matte o husse.
Kram!

Maria/Javabönan sa...

Hallå Tiger & Co!

Jag sliter också för att få i katterna maskmedel, men jag krossar den och blandar i den i lite mat och sen håller jag koll på att de äter. Gäller att hålla reda på vem som äter vad. Av någon underlig anledning så tror våra katter alltid att de andra katterna har fått godare mat och byter gärna matskål. Tssss sicka dumfknopfar ;-)

Glömde berätta att matte minsann har så rätt så, dörren ska bli ockragul och pärlsponten ljustgråbeige. Det vita fodret kommer att bli gräddvit och fönstrenramarna ockragula.

Nu ska jag kika vidare, ha det myyyyysigt!

Kram,
Maria

Huset vid ån sa...

Halllå vännen! Ett stort Grattis till din award, och vad gulligt av dig att tänka på mig, vad glad jag blir! Tack snälla...Jag har inte varit runt så mycket på bloggarna på ett par dar för nu har vi haft så fint väder och då vill man passa på att gerja lite ute i trädgårn. Hoppas att du o Tiger haft en Trevlig Pingstafton! Mjau, Mjau Therese

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Kitty Cat 19